it's faha's foto

By: faha ska

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 7-Nov-2008 13:05 Email | Share | | Bookmark
raja petra bebas



gamba ni masuk NowPublic yahoo!!


Wednesday, 5-Nov-2008 08:24 Email | Share | | Bookmark
firdaus n normah-nikah

 
 
 
View all 25 photos...
majis ni kat johor. abg sedare aku yg nikah. majlis due hari start hari sabtu ngan nikah dan majlis khatam quran dan keesokannye majlis bersanding due2 pihak sekaligus satu hari. pompuan n laki. pastu rehat.















click here


Monday, 3-Nov-2008 12:19 Email | Share | | Bookmark
lomolitos merah 2

 
 
 
View all 29 photos...
hasil menggunekan lomolitos merah tp kali ni gune slide film dan cross process. slide film mmg bes
kat ikea



umah

bangi kopitiam





ptg2 joging






tgk kat sini


Monday, 27-Oct-2008 14:37 Email | Share | | Bookmark
konvokesyen ikwan

 
 
 
View all 21 photos...
hari tu pg convo ikwan kat upm. patutnye dijangke kluar kul 430, tp sbb ramai sgt org grad so abis kul 5 lebih. ade mase kjap je sebelum mlm. mule2 nak pg ladang upm, skali gate tutup lak. nasib baik ade pokok2 yg ditanam tersusun indah+gate ke pokok2 ni runtuh. haha








congrats vader eh ikwan!

ikwan's fotopages
ikwan's convo slideshow


Thursday, 23-Oct-2008 14:27 Email | Share | | Bookmark
lomolitos merah

 
 
 
View all 22 photos...
utk mencuci hasil lomolitos ni kat pudu plaza, mcm2 perkare terjadi. senang cite hari tu hari malang saye. mule2 mase nak pg tu nak cucuk duit dulu, pg singgah petronas kat ngan umah skali atm out of service pulak. ok x pe. pg satu lg petronas same gak out of service. maybe maybank system down kot. so fikir2 kat pudu plaza ade satu atm machine iaitu am bank. so saye pun gerak la ke pudu plaza. sampai2 je trus pg atm machine tu. ok ade org tgh gune maknenye ok la tu. skali mamat tu mcm lame je. maybe card bank die rosak kot. sampai giliran masukkan card pastu dah tekan2 same gak, lame gak nak process. tunggu2 pastu x blh. ok x pe. kat luar2 ni pun sure ade bank. pg hanta cuci dulu kat tingkat bawah. by the time dah ambik duit semue gamba dah nak siap. name kedai tu e six. mase turun escalator tu dah sampai bwh nak melangkah ke depan skali slipar tersangkut, elok2 nak ambik slipar tu kene telan lak. mase tu rase mcm slow motion je. nampak slipar tu disedut escalator. ahhh. nak x nak jln gak dgn kaki x berselipar sblh. pg kedai jual kasut mintak slipar rm10. duit ade beberape belas ringgit time tu. nasib baik ade tp kecik skit. nyonya tu tanye, ni lg sebelah u mau ka? saye ckp, u simpan la nyonya, sebelah lg sudah putus(malu nak mengaku slipar kene telan.haha). pastu trus ke kedai e six utk cuci film dan tanye ade bank x. org tu pun tunjuk la jln. jln2 ikut org tu ckp x nampak bank tu. tp nampak stesen minyak caltex. pg situ ade atm maybank. trus kluarkan duit lebih skit in case of emergency. nak balik ke pudu plaza tu baru la nampak bank yg org tu terangkan. nasib baik ah jarak ke caltex ngan bank tu lebih kurang je. x sakit hati sgt la. process gamba tu ambik mase sejam. mintak instant punye. tgk jam mcm awal lg. trus terfikir nak pg dolls kat bb utk beli slipar baru menggantikan slipar yg kene telan ngan escalator. dah terfikir tu ape lg, trus gerak ah. parking kat low yatt pastu jln kaki pg dolls. skali sampai2 kedai tu tutup!! hari selase dan tutup. utk kurangkan rase panas singgah kat kedai magazine tepi jln beli 100 plus. pastu pasrah nak blk ke kete. parking kat b2. turun naik tangge sbb lift lambat. pastu elok2 nak byr parking. parking rm2. bukak wallet tgk tinggal rm1 sekeping ngan rm50 sbb td kluarkan duit lebih in case of emergency. mase time beli 100plus dah gune duit rm1 2 keping. ahhh. naik atas pg kedai beli air mineral lak. pastu kluar parking, pg e six, ambik gamba, balik umah trus DEMAM-bes














klik sini


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net