it's faha's foto

By: faha ska

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 21-Oct-2008 13:17 Email | Share | | Bookmark
outdoor with studiomates

 
 
 
View all 8 photos...
ni last open house raye yg dpt sy pg, sbb weekend ni x de pg jb. lepas dah abis open house umah combi kiteorg pg buat outdoor raye kat taman tasik shah alam




slide show di sini
http://www.flickr.com/photos/faha/sets/72157608166846731/show/


Sunday, 19-Oct-2008 04:44 Email | Share | | Bookmark
open house PKR

 
 
 
View all 17 photos...








slide show
http://www.flickr.com/photos/faha/sets/72157608018897806/show/


Sunday, 12-Oct-2008 12:56 Email | Share | | Bookmark
hari raya ke2 dan ke3

 
 
 
View all 9 photos...
hari raya ke due masih dikampung jelai perak. x buat ape sgt, jln2 cari tempat nak tangkap gamba. tp x jumpe. balik tgk cousin2 pompuan x puas bergamba lg. dieorg tgh tangkap2 gamba sekeliling umah. pastu join skali ah ape lg. hehe.






hari raye ke3 pulak pg kampung mak kat chemor, perak. jumpe saudara mara kat umah pak cik kat chemor gak. mcm biase tangkap gamba la ape lg.






Sunday, 5-Oct-2008 11:26 Email | Share | | Bookmark
satu hari raya

 
 
 
View all 26 photos...
hari raya pertama, mcm biase mule2 pg smyg raye, pastu balik ziarah kubur, pastu salam2 ngan mintak duit raye, pastu start bergamba. kalau tahun2 lepas tangkap gamba kt sekeliling umah nenek je, tp tahun ni dah nekad nak pg sawah kat kampung sebelah. haha. semue cousin yg ade kat kampung terlibat dlm outdoor raye. yeay!


















Quote:
last skali aku lompat puas hati sbb model2 semue memberi kerjasama yg baik. haha. thanks!


http://www.flickr.com/photos/faha/sets/72157607727127016/show/


Saturday, 4-Oct-2008 17:09 Email | Share | | Bookmark
satu hari sebelum hari raya

 
 
 
View all 9 photos...
satu hari sebelum hari raya, x buat ape2 sgt. tolong2 masak skit, pusing2 kampung. dah bosan tunggu nak berbuke tangkap2 gamba keliling kampung skit2. mlm main mercun. yahoooo









[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net