it's faha's foto

By: faha ska

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 5-Aug-2008 16:36 Email | Share | | Bookmark
wa n omar - nikah

 
 
 
View all 17 photos...









Tuesday, 27-May-2008 12:29 Email | Share | | Bookmark
survivor:singapore part 2

 
 
 
View all 46 photos...
hari kedue event kiteorg cume pg chinatown ngan little india sbb ptg tu dah nak balik. walaupun pg due tempat je tp bnyk bende menarik yg jumpe. hari kedue lengkap ah perjalanan survivor kiteorg. lepas ni nak gerak jauh skit. naik kapal terbang ke. haha

ni kat chinatown



tibe2 ade kuil kat area chinatown tu



kedai ni mmg jual berus je, dr saiz biase sampai la size ekor kude. yg tergantung kat atas tu size ekor kude. haha


barang2 jual kat kedai antik







ikwan bergaye seorg tourist tgh bace map. on the way to little india

sementare tunggu mrt sampai tangkap gamba budak skolah. haha
kat little india

org kedai ni usha je aku mase tgh tangkap gamba, takut je tibe2 die rampas camera aku lak. haha

susunan dlm kedai runcit kat sane. semue lebih kurang je susun mcm ni







jumpe tangge warne warni ni sebelum balik, kat bugis street. ikwan baru je cite pasal tangge ni skali terjumpe, kire agak lengkap ah perjalanan kiteorg. beberape mission terlaksane. haha


ape2 pun pg singapore bes tp kaki mmg rosak ah. haha. jalan jauh+panas=bes


Friday, 23-May-2008 15:56 Email | Share | | Bookmark
survivor:singapore finale part 1

dr stesen kajang
 
 
View all 28 photos...
akhirnye, ape yg disembang2 kosong kat kedai mamak al fariz maju membuahkan hasil. aku ngan ikwan gerak singapore berbekalkan duit yg sgt sedikit. pg naik kete api konon2 cam travel ah pastu balik naik bas. sampai2 singapore rehat jap, tunggu hujan yg tibe2 lebat brenti pastu jalan sampai kaki sakit gile. bile boleh duduk je trus duduk. dah x larat. tp pedulikan, ade due hari je. ni ialah gamba2 pade hari pertama



ikwanbuat2 ade aktiviti padahal dah bosan dlm train.haha

tempat pertama kiteorg pg ialah haji lane, nak cari straits record. kedai muzik independent/underground singapore.tp x jumpe.haha


rombongan budak2 sekolah singapore sekitar area masjid sultan


statue yg menunjukkan sejarah awal singapore


statue budak2 terjun utk mandi sungai



dhl hot air belon singapore antare tourist attraction kat sane

esplanade

esplanade roof structure

pemandangan ke arah merlion dr esplanade

ikwandekat atas air.haha.area esplanade



merlion waktu mlm

menggunekan 'fisheye' dlm stesen mrt sbb x mampu nak beli lens fisheye sendiri.haha



Saturday, 17-May-2008 12:06 Email | Share | | Bookmark
holgarize singapura !!!

 
 
 
View all 10 photos...
sebelum aku letak gamba2 singapore, ni ade sedikit hasil holga yg x tau jd ke x. gune filem 35mm fujifilm superia ASA 100(aku main beli je sbb nak cepat). 1st time cube gune film 35mm.

MRT kat stesen paya lebar



bangunan kat ngan stesen MRT paya lebar


pemandangan dr tingkap hotel. depan tu bangunan tanjong katong, blakang yg bangunan besar tu la bangunan yg kat stesen MRT


signboard one way kat haji lane ngan budak sekolah singapura skit


masjid sultan ngan budak sekolah lg


ikwan samar2 kat area masjid sultan. tgh tunggu murtabak singapore


art kat salah satu pintu kedai kat haji lane


aku samar2 ngan light trail


light trail


ni gamba favorite aku. tulisan singapore yg tertera kat baju ngan gamba mas selamat kat sebelah. org paling dikehendaki kat singapore skang


Sunday, 11-May-2008 14:00 Email | Share | | Bookmark
survivor:perhentian day 3

 
 
 
View all 6 photos...
hari ketige, aktiviti bebas. aku, syila, combi n pie lepas subuh trus gerak kat pantai. konon2 nak tangkap gamba sunrise. tunggu punye tunggu. matahari x timbul2. kiteorg pun bingung. lalu membuat andaian bahawa matahari terlindung oleh pulau kiteorg. sbb tu x nampak. haha. main bantai je ckp. ape2 pun dah kluar awal. tangkap gamba ah ape lg. owh ni merupekan hari terakhir. ahh x puas lg...







Quote:
pulau perhentian mmg bes. air jernih. ikan banyak. makanan mahal. haha. thanks to mek selaku organizer terhebat kiteorg. tgk gamba 2nd last pastu ade sorang yg hampir pandang camera tu. tu la mek. time2 nak balik pun die masih bertugas sebagai seorg organizer. sungguh bertanggungjawab. n gamba last skali org2 pulau yg menjadikan trip ke pulau perhentian sgt seronok. terima kasih everybody


klik combi utk gamba perhentian lg


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net