it's faha's foto

By: faha ska

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-May-2008 17:16 Email | Share | | Bookmark
survivor:perhentian day 2

 
 
 
View all 26 photos...
hari kedue pagi2 dah pg snorkeling. dr pagi sampai ptg ah snorkeling. ikan2 mmg jinak gile. owh tgh hari pg perhentian kecil. mkn tgh hari. tp lambat gile sampai makanan sampai sempat ambik gamba anak2 nelayan dulu. haha
















Quote:
gamba2 dlm laut x de sbb x beli camera underwater pakai buang. x de duit.
harge camera underwater pakai buang kalau kat tanah besar(kuala besut)=rm38.50
tp bile camera tu sampai pulau perhentian trus jd=rm55
aku bwk duit seratus je x brani nak beli sbb kat pulau makan kat gerai tp harge hotel 5 star.haha


Thursday, 8-May-2008 15:45 Email | Share | | Bookmark
survivor:perhentian day 1

 
 
 
View all 18 photos...
pg perhentian ramai2 hari tu. dr kl naik bas mahligai sampai kuala besut. walaupun bas rosak, pastu terpakse tumpang bas lain duduk kat atas lantai, bile sampai pulau perhentian mmg x ingat semue tu dah. sbb pulau perhentian mmg superb!!

















Quote:
hari pertama.sampai2 trus jalan2 tangkap gamba.hari pertame x buat ape sgt, jln2 tangkap gamba, ptg mandi laut, mlm bbq. yahoooo


Wednesday, 7-May-2008 09:06 Email | Share | | Bookmark
majlis akad nikah-azahar dan salwa-masjid putrajaya

 
 
 
View all 22 photos...














Monday, 5-May-2008 16:26 Email | Share | | Bookmark
yus and ayu.reception.jb

 
 
 
View all 29 photos...
kak ayu ni ialah adik kepade kakak ipar aku.die dah awal2 bgtau suruh aku tangkap gamba die.pastu aku setuju la.skali time die kawin tu dekat2 ngan final submission aku.nak cancelkan x boleh.so aku pun selambe pg je.haha.harap2 hasilnye memuaskan
















Saturday, 26-Apr-2008 08:23 Email | Share | | Bookmark
LOMO using HOLGA

 
 
 
View all 5 photos...
color flash

overlapped exposures

overlapped exposures

multiple exposures

HOLGA camera



Quote:
ini merupakan eksperimentasi yg pertama.bercuti jap.pulau perhentian.weeee


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net