it's faha's foto


My name: faha ska
My Fotopage: http://fakhar.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: EOS 400D
Canon
Friends:
HilmiFaha Geekography
Latest entry:It's been a while
Salam and Hello good people! It's been a while we didn't visit our 'old' home. Yes we've moved to a new home. Please come and visit us ok! Just click here http://www.photogeek.biz View this Fotopage entry
PHOTOgeek Revamped!
Salim Dom
Latest entry:seiko... my watch
View this Fotopage entry
Seiko... my watch
shakirah kamarrudin
Latest entry:blackbird fly - september
2nd roll from my red blackbird fly. agak berpuas ati walaupon sprockets tak discan skali. (frust sbenarnya. huhu) lokasi - flat pekeliling, kelulut, marang, kg pasir putih enjoy da pics yah. :) View this Fotopage entry
Natasha Azim
Latest entry:liburan [part III]
........................................................................................................................................... Radin Aminurasyid : tq!selamat berpuasa.. FarEast : thanx..tu la!liburan lama sgt.will be back soon! Mademoiselle Ayu : tah la eikh.nasib dia tak buat peace! ;p Faris Fakri : bole!bole!jom!next year.. ;p aie : beeessssssssttt! View this Fotopage entry
mohd farhan jamil
Latest entry:sudah berpindah
sudah berpindah ke alamat ini yah huhu http://farhanfotografi.blogspot.com/ dan ini http://www.flickr.com/photos/farhanjamil/ View this Fotopage entry
Alynn Saripuddin
Latest entry:Masjid Assyafaah, Singapore
Dear everyone, The last time I set foot on this very fotopage was in October 2008! Yes, ages ago. I am back though. Hope you enjoy my shots of Masjid Assyafaah, which I took during my visit to Singapore. It is a magnificent Masjid and I was amazed with the overall ambience. Lucky me, it was noon and the light couldn't have been more perfect. I also love the way the architect interprets the Masjid image. Definitely a must-visit. Salam. -alynn- View this Fotopage entry
Interior of Masjid Assyafaah
Mohamad Husaini Hassim
Latest entry:Atiqah + Hamizan, Sungai Petani, Kedah
Husaini Photography admin@husainihassim.com seminit@yahoo.com 013-4232663 View this Fotopage entry
Nurul Ain Zakariah
Latest entry:picnic
View this Fotopage entry
ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
Latest entry:KURSUS FOTOGRAFI DARI HARGA SERENDAH RM180
Untuk maklumat lanjut, sila ke - http://www.fototeacher.com/fex.html http://sipolanbinsipolan.blogspot.com/ View this Fotopage entry
keriangandunia ikwan
Latest entry:bergerak bergerak
jahanam kau yahudi lakhanatz! cewah alasan.. aku telah berpindah! sebab banyak orang tumpang iklan, huh~! :P http://keriangandunia.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Amrul karim
Latest entry:flickr.com
saya pindah rumah ke http://flickr.com/amrulkareem View this Fotopage entry
Mohd Amirul Adha Mohd Noor
Latest entry:New Order
hello all..im back for few updates! Photo taken at Putrajaya with Nikon D80 and two set of Sb-600. View this Fotopage entry
Radin Aminurasyid
Latest entry:Berhijrah
Assalamualaikum... Berikut merupakan entry terakhir untuk fotopages ini... Selama 2 tahun lebih telah bersama dengan fotopages ini, terasa berat untuk meninggalkannya... Kepada semua follower fotopages saya, teruskan menyokong & lawati ke blog baru saya... Sehubungan itu, saya akan berhijrah ke http://radinaminurasyid.epikt.net/ (personal blog) dan http://www.epikt.net/ (portfolio EPIK Design; Image Design Film & Brand)... Penghijrahan ini juga sebagai satu langkah memboikot produk israel (fot... View this Fotopage entry
Athiah Ilyana
Latest entry:Aku dan Dirimu
View this Fotopage entry
Amrul Azuar Bin Haji Mokhtar
Latest entry:Revenge's potraiture
View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
Muhammad Fauzan Mohd Nor
Latest entry:The garden
still learning and trying. this is just a collection, enjoy! View this Fotopage entry
fiz fizah
Latest entry:singapura..oh singapura
View this Fotopage entry
sofi mohd
Latest entry:blog aku dah tranform
hari ini aku amik keputusan tukar layout.. sebab apa??? ini sebab nya... ini bagi memudahkan pembaca yang lain utk baca blog aku...ramai yang pm or sms aku ckp yang blog aku diorang x leh buka...ermm betul gak cakap korang x semua pc or laptop leh buka cepat...berat agaknya...lagi pon page default ni rasanya yang palng mudah utk semua orang...x yah la nak tekan 2 or 3 kali...buka..terus ada...hehe...maaf atas kesulitan sebelum ni...;) aku masih lagi dalam proses membetulkan layout blog aku n... View this Fotopage entry
Lomo Kid
Latest entry:Moreee..
Moreee @ www.flickr.com/mata3 .... thank you..come again. View this Fotopage entry
Muhammad Nazril al Aajily
Latest entry:Reception Faisal - Roslina
These pictures were taken during my cousin's wedding reception at Batu Pahat, Johor last weekend. All pics were not edited, only my signature added. May the couple blessed by Allah s.w.t. http://www.al-aajily.com View this Fotopage entry
Muhammad Zulhilmi
Latest entry:Edisi Kembali ke FP - Introducing my nephew, 'Aisy Nawfal!
Assalamualaikum semua.. Whoa..dah lame giler aku tak update FP aku ni..Jadi,aku kembali untuk menceriakan suasana. :-D So guys, i would like to introduce to you the new member of the Zainol family, my nephew - 'Aisy Nawfal. These pictures was shot during his birth..few months ago.Baru nak upload ni..heheh. View this Fotopage entry
osman adnan
Latest entry:Couple Portraiture .. Firdaus aka "otai" & Ila
Salam .. ok ini entry khas .. utk pengetahuan , sy dgn ini telah pun melancarkan sebuah laman blog sy sendiri ..wakakaka .. fotopages still on ..cuma fully update , story, apa yg sy buat semua di laman blog sy sendiri .. www.osmanadnan.com so anda semua marila melayari blog dan jgn lupa tinggalkan komen ataupun feedback .. kita akan terus berinteraksi .. ok entry kali ini, sy update gambar terkini sy shoot iaitu sahabat forum komuniti peminat bola sepak selangor ..www.selangorfc.com, ... View this Fotopage entry
Majapahit the P A H E T
Latest entry:Green Apple
sudah lama sy tak upload di sini :D View this Fotopage entry
Ahmad Adlan
Latest entry:Salam Lebaran
Salam Aidilfitri. Its been awhile since the last update. Its another Aidilfitri and here's some of the picture on the first day of Raya. Location: National Mosque, Kuala Lumpur Time: 8 am - 10 am Another picture was taken in my house. Our family portrait and a picture with my cousin. View this Fotopage entry
With PakLang and his family
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
UncleAmy Rahami
Latest entry:Moving to wordpress
http://rahami.wordpress.com my last entry :P View this Fotopage entry
Eja
razak latif
Latest entry:Last Entry
Salam sejahtera. Ni adalah entry terakhir aku di fotopages setelah diberitahu fotopages adalah dari israel lahanat. Selepas ini aku hanya akan update di photofolio http://razaklatif.com/blog wedding photofolio http://ijabqabul.wordpress.com Salam Sejahtera. View this Fotopage entry
uzair asri
View this Fotopage latest entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
Oat Halim
Latest entry:model dewi remaja : putri
Assalamualikum...mulanya begini...pada selasa 22 aribulan julai...aku ngan ely yanniz dah janji nak shoot model nih..model nih nama nya putri...putri nih penah masuk dalam dewi remaja tahun berapa aku xingat..tapi sebelum nih pon putri memang penah terlibat dengan modelling yang kebanyakkan utk magazine... kami mula shoot dalam pkol 3 lebih dekat shah alam seksyen 23....dengar citer daripada ely katanya gambar yg kita org nak amik tu berunsur street photo..ghotic2 ... View this Fotopage entry
ull yyy
Latest entry:Kak Siti !! Fiwitss !!
Ini kakak angkat aku kahwin di Kedah. Pending !! nanti aku upload. SO,tengok sekeping je dulu yeh ! muax ! :-) View this Fotopage entry
Kaye Residence
Latest entry:Master Bedroom
Good day everyone! Welcome to Kaye Residence. Feel free to browse through my portfolio. My partner and I specialize in interior decorating and designing services which encompass design ideas, colour co-ordination, material suggestion, furniture selection and layout plans. Designs are solely based on your preferred budget. Our show house in Bangi Heights is open for viewing on Saturdays and Sundays by appointment only. So if you are looking to renovate your house interior or simply re-decora... View this Fotopage entry
mello Lusa
Latest entry:I'll Try..
View this Fotopage entry
petang-petang
Amir Adli
Latest entry:Eidulfitri '08
Tahun ni raya mcm biasa lah, balik Taiping. Mmg tiap2 tahun pun balik Taiping. Mmg Taiping jer kampung yg aku ada. Jadi pendek kata balik Taiping tiap2 kali raya. Tu lah critanya. hahaha... Tp tahun ni buat pertama kalinya setelah berpuluh tahun, aku berhari raya bukan lagi sebagai seorang student. hehehe.. tapi nasib baik aku belum mula kerja, jadi xpayah la bagi duit raya... budak2 ni semua dah mintak2, tp aku kata tahun depan lah. Tahun ni xsemua famly aku balik sbb ade yg berhari raya di umah mert... View this Fotopage entry
shifa mohd nor
Latest entry:menunggu bas bersama
sementara menunggu bas..rupe nye ade 'mahkluk' lain pun nak tunggu sekali..he he he View this Fotopage entry
hafidz kamaruddin
Latest entry:FP VS WP
"kalau bukan kerana isu fotopages berasal dari israel pun aku mmg dah plan nak berpindah ke wordpress tahun 2009 ni, tp aku x tinggalkan fp ni 100%, aku akan still update fp each time aku upload entry baru kat wordpress, mulai 2009 http://hafidzkamaruddin.wordpress.com//(hafidzkamaruddin.wordpress.com) akan jadi official photoblog aku." akhir2 ni isu fotopages berasal/kepunyaan orang israel berbangkit kembali, isu ni dah lama timbul tp isu ni jadi panas sejak israel menyerang bumi palestin yang meny... View this Fotopage entry
Fashran Fauzi Snaptography
Latest entry:012 - In Need to Escape, Kuching 2008
A simple photo editing (not much) but these are few shots that i can share with all viewers. It seems like this fp was abandoned bout few months, so ive decided to make a comeback with my Kuching, Sarawak entry. Enjoy! 8-) And this one is the bonus entry for my cousin. ;) X touch up abes,... nmpk la skit2 x best details tu.. ;) View this Fotopage entry
hADIE si dalangKEJADIAN
Latest entry:aku terkecewa...
Sepanjang semester praktikal nih... antara assignment yang perlu aku buat adalah berkaitan dengan gambar di bawah. Namun keputusannya sangat mendukacitakan... Ambil sedikit masa untuk menenangkan perasaan... apela nasib.... Gambar 1.1 - keadaan pencahayaan semula jadi di dalam bangunan Gambar 1.2 - jenis bahan yang digunakan untuk lantai gelanggang futsal Gambar 1.3 - antara elemen yang mempengaruhi keadaan angin bangunan namun aku sedar... apalah gunanya berdukacita di atas perkara y... View this Fotopage entry
fad photoplay
Latest entry:London undergound - black&white outtakes
jalan-jalan kat london naik tube(keretapi bwh tanah) adalah amat menyeronokkan.sama mcm lrt kat kl jugak.tapi ni pengalaman yang lain. click view all for the rest photos. also on http://photoplayfad.blogspot.com (NEW photoblog) see u guys for next post - london trip fad creative photographer +60176623884 fadmanaf@gmail.com http://flickr.com/photos/photoplayfad http://fadmanaf.wordpress.com ym id:fad758 View this Fotopage entry
zulkefli zain
Latest entry:water world
Thanks in advance View this Fotopage entry
Hasiff Bastiar
Latest entry:New 2008 Teaser!
View this Fotopage entry
zaty ismail
Latest entry:Balai seni lukis negara (Pameran Seramik seluruh Asia)
Manusia tak pernah lari dari membuat kesilapan..kesilapan yang kita lakukan akan mematangkan kita..paling penting apabila kita sudah lari jauh dari Allah.. kembalilah semula padaNya..Agar kita tak tersasar jauh dari jalanNya.. ;-) View this Fotopage entry
side by side
S h a s m a N i z a m thephotographer
Latest entry:Pahang Kuantan Kemaman Terengganu Kelantan Wedding Photographer
PROFESSIONAL WEDDING PHOTOGRAPHER. FOR QUOTATION, PLEASE EMAIL OR SMS OR PM ME -TQ- Shasma Nizam Principal Photographer The Photographer & Shasma Nizam GRAPHY (CA0128707-H) shasmanizam@gmail.com 019-9191 169 http://facebook.com/shasmanizam Kuala Lumpur Pahang Kuantan Kemaman Terengganu - Seluruh Malaysia. View this Fotopage entry
xyrelququl izwan
Latest entry:lomo iiu-eksperimentasi
experiment using kodak ebx film through fisheye and fujicolor superia x-tra asa 400 through oktomat..location around iiu, sunway, and kemensah..view all photos and feel free to comment..i'm newbie to photography and lomography.. :-D :-D View this Fotopage entry
ANDEN KARPETMERAH
Latest entry:Malaysian International Fireworks Competition 2008
lucky me... :-D View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
izham effendi
Steven & Coconut Treez Live in Malaysia, CapSquare, KL 29th November 2008 Featuring OAG, Dead Mushroom, Republic of Brickfields, Bittersweet, Pure Vibracion, Rivernation, Skudap Skudip, Plague of Happiness, Whimsical, Redemption, Priority and Maddame. Kali ini sekali lagi diberi tanggungjawab dan kepercayaan penuh dari anggota DM(Dead Mushroom) View this Fotopage entry
allodealova photo
Latest entry:Pipe&Drum's Band
View this Fotopage entry
Fashran Fauzi Snaptography
Latest entry:A Journey Worth Thousand Memories
Im moving into a new era of my photography marketing (kunun la..) So from now on you guys can trackback my pieces of art at my new fotopages http://fashranfauzi.fotopages.com Thanx to all.. View this Fotopage entry
muhammad zulfadhli abd rahman
Latest entry:fireworks at putrajaya by canada
View this Fotopage entry
afif the uchiha UCHIHA
Latest entry:take a walk
View this Fotopage entry
rupa jiwa
Latest entry:We Are Moving Out
yup, for a serious work please visit our blog at http://rupajiwa.wordpress.com and of course our nice website www.rupajiwa.com and for our love in film photography, please log in to http://rupajiwanalog.wordpress.com so we are no longer updating our fotopages anymore. (after almost 4 years we spent here - 1st July 2005 - 15 march 2009, we met a lot of people, and we appreciated all the comments given. And we would like to keep this relationship continues, so please visit our blog! nope, don't jus... View this Fotopage entry
darker
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
N a de R u l e
Latest entry:Hepi Birthday Mia!
Mia on her 2nd birthday,5 April 09 View this Fotopage entry
You
deLLia StRaNge
Latest entry:.johor bahruuuuuu.
.these shots were taken few weeks before Malaysia's 50th Merdeka day celebration (ye kot) around JB's town. .memandangkan i did not join the lomomerdeka day, so terpaksa la pegi snap sorang2 kat jb. lomoloneranger tu. huhu. .ini la hasil2 nye yg tak seberapa ini. :-D .[lca+] with 35mm fuji sensia expired. View this Fotopage entry
.[lca+].15.
wanzo playzo
Latest entry:yeahh ipoh vs bukak puasa
film pakai fuji 100 je, ade juga yang doublelayer. View this Fotopage entry
RASHDI AMIN
Latest entry:::: Blog kini berpindah :::
http://blog.peveyhack.com() Assalamualaikum, Dengan lafaz bismillah dengan ini adalah diumukan bahawa ini adalah post aku yang terakhir dalam fotopages nih. .. dah 2 tahun aku bersama fotopages ini memang terasa amat sedih untuk aku meninggalkannya. Banyak customer yang aku jumpa dari sini dan rakan2 fotografer.. dan inilah masa yang sesuai untuk aku berpindah pada blog yang baru. atas alasan yang kukuh aku mesti berpindah ketempat lain... pada para pengujung setia fotopages aku ini silalah jenguklah ... View this Fotopage entry
mines wonderland
moqh rawk
Latest entry:lomoRAYA KL gathering!
semua dijemput hader! View this Fotopage entry
archiprez mosis
Latest entry:Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog
Hari tu dah pindah. tp ada technical problem, kali ni pindah lagi.Menyahut cabaran kapalkertas! Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog archiprez View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016